La Princessa Adormida por Marien - muestra HTML

TOME EN CUENTA: Esta es una vista previa en HTML y algunos elementos como enlaces o números de página pueden ser incorrectos.
Para la versión completa, descargue el libro en PDF, ePub, Kindle

LA PRINCESSA ADORMIDA (un conte d’amor)

Pseudònim: Maroa

CAPITOL 1

 

La llum del sol començava a filtrarse enmig de la boira que cobria l’arboreda on em trovaba. El camí era molt intrincat, pràcticament un barranc ombrívol.

El meus ulls anaven d’un lloc a un altre mirant de trovar referències d’on era. Vaig desviar la mirada cap a una zona muntanyosa de pinedes i vaig decidir encaminar-me cap a ella. Una bafarada de vent i una suau brisa, anaven obrint petites escletxes que em deixaven veure els voltants del camí. Hi havia terres de conreu, vinyes i petits bosquets i vaig divisar un miler de tendes, bivacs i petites fogueres, de les quals s’enlairaven columnes de fum. Era com una ciutat gegantina plantada a una distancia prudencial de les portes d’un poble. Em vaig quedar bocabadada en contemplar l’espectacle que s’estenia als meus peus. Semblava trovar-me al mig d’una época molt anterior a la meva.

Vaig seguir caminant enlluernada pel que veía, em vaig creuar amb diversos animalons que en veurem desapareixien i el cant d’un gall va resonar en aquell precís moment, tot anunciant un nou día gris i pàl·lid.

Les meses pases eren inseguras pero, anaven directas cap al campament. Tenía mes por que vergonya pero estaba segura del que feia, no hi havia volta enrere, si havia arribat fins aquell lloc hi hauria un motiu i això era el que hauria d’esbrinar.

De cop i volta em vaig veure envoltada per una munió de gent, no semblaven portar bones intencions i la meva reacció va ser començar a córrer en direcció contraria on eren. La meva correguda va durar poc, ja que per l’altre banda del camí hi havia uns quants esperant-me amb els braços oberts. Em sentia com un conillet atrapat, ja que fins i tot les meves sabates, eren une cosa cobejada per aquella gent que em mirava amb ulls de deliri.